ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τσάντες,τσαντούλες,τσαντάκια

Τσάντες  για όλα τα γούστα

Υπάρχουν τσάντες που περνούν απαρατήρητες και τσάντες που κλέβουν την παράσταση.
Αν αποφασίσετε να κρατήσετε μία από αυτές...

Kevin Richardson :Lion Whisperer


'Οταν φέρεσαι με σεβασμό και αγάπη απέναντι στα ζώα τότε και αυτά ανταποδίδουν τα ίδια ακριβώς.


Είναι πολλά τα κιλά του make-up KARDIA μου

Πιστεύεται ότι έχετε κάτι να ζηλέψετε εμφανισιακά από τις θεές της μικρής και της μεγάλης οθόνης?

ΛΑΘΟΣ

Χωρίς τα άπειρα κιλά σοβά η εμφάνιση τους είναι ακριβώς η ίδια με την γυναίκα της διπλανής πόρτας ,μην σας πω και χειρότερη γιατί η γειτόνισσα είναι και πιο περιποιημένη.

Μην σας πιάνει λοιπόν κατάθλιψη όταν τις βλέπετε στην οθόνη σε κάποιο έργο ή σε κάποια απονομή βραβείων, γιατί κατά βάθος (πολύ βάθος είναι η αλήθεια μέχρι να σκάψεις τόσα κιλά make-up)δεν είναι καλύτερες απο εσας.

'Οπως λέει και ο τίτλος ...είναι πολλά τα κιλά make-up kardia μου !!!


Alicia Silverstone


Ο γιος του Tom Cruise παίρνει 10.000 δολλάρια την βραδιά για να παίζει μουσική...

Κανονικά, η νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών απαγορεύει την κατανάλωση αλκοόλ στα μπαρ πριν από τα 21. Όμως, φαίνεται ότι ίσως γίνονται και κάποιες εξαιρέσεις.

Τι είναι το Bodypainting

Είναι ένα είδος τέχνης -ζωγραφικής που αντί να έχεις κάποιο καμβά ή αντικείμενο έχεις το ανθρώπινο σώμα,ουσιαστικά ζωγραφίζεις πάνω στο ανθρώπινο σώμα.Δεν είναι ούτε μόνιμο τατουάζ αλλά ούτε και χέννα που θα κρατήσει για περίπου μία εβδομάδα ,είναι ζωγραφική που κρατάει μόλις λίγες ώρες,αλλά πραγματικά τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και μαγευτικά.

 

Κατά πόσο θεωρείς οτι βλέπεις καλά?

perierga.gr - Βλέπεις μία τίγρη; Για δες καλύτερα! Σαν πρώτη όψη βλέπεις μια πανέμορφη τίγρη αποθανατισμένη απο κάποιο φωτογράφο....είναι όμως τίγρη ή άνθρωποι?
Ο Craig Tracy είναι ένας απο τους καλύτερους bodypainters που σκοπός του είναι να εκπλήσσει συνεχώς τους λάτρεις του είδους με τα έργα του..

Τι είναι το Base jumping


Το Base Jumping είναι μια μορφή αλεξιπτωτισμού, όπου οι αθλητές κάνουν άλματα από σταθερά σημεία, σε αντίθεση με το skydiving όπου τα άλματα με αλεξίπτωτο γίνονται από αεροπλάνο. Τα σταθερά αντικείμενα μπορεί να είναι κτίρια, κεραίες, γέφυρες, γκρεμοί, φράγματα και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο είναι αρκετά ψηλό για να πραγματοποιηθεί το άλμα.

Τι είναι το Parkour


Το παρκούρ (γαλλικά και αγγλικά: parkour), γνωστό και ως Τέχνη της Φυγής, είναι μια γαλλικής καταγωγής μη-ανταγωνιστική σωματική και πνευματική τέχνη που έχει ως στόχο την ταχύτατη και βέλτιστη δυνατή μετακίνηση από οποιοδήποτε σημείο του χώρου Α σε διαφορετικό σημείο Β, χρησιμοποιώντας μόνο τις ανθρώπινες σωματικές ικανότητες. Οι μαθητές του παρκούρ ονομάζονταιtraceurs (τρασέρ) και οι μαθήτριες traceuses (τρασέζ).

Τι είναι το Trekking



Η πεζοπορία διακρίνεται σε απλή και ορεινή. Στην πρώτη κατηγορία, η ελάχιστη διανυόμενη απόσταση είναι 5 χλμ. (περίπου μια-δύο ώρες) και πραγματοποιείται σε εδάφη με πολύ μικρή κλίση (χωρίς μεγάλη υψομετρική διαφορά) κι ελαφρύ εξοπλισμό.

Τι είναι το Rafting



Το Rafting έχει πάρει την ονομασία του από την Αγγλική λέξη raft = σχεδία. Στην ελληνική ορολογία Rafting είναι η ορεινή ναυσιπλοΐα δηλαδή κατάβαση ποταμού με φουσκωτή βάρκα. Η ροή του ποταμού καθορίζει την πορεία και το βαθμό δυσκολίας. 

Τι είναι το Parapente



Ως άθλημα το parapente υπάρχει από τα μέσα της δεκαετίας του '80. Αναπτύσσεται όμως ραγδαία σε όλο τον κόσμο λόγω της ευκολίας εκμάθησης, του χαμηλού κόστους, της ασφάλειας και της ικανοποίησης που προσφέρει. Ιδιαίτερα η Ελλάδα είναι ιδανική για το σπορ αυτό, καθώς οι κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες το ευνοούν.

Τι είναι το Caving



Μια σημαντική καινοτομία για τους πλέον απαιτητικούς. Στο σπήλαιο τα πάντα είναι διαφορετικά. Πρέπει να κατεβείς πριν σκαρφαλώσεις, πρέπει να συρθείς βαθιά μέσα στη γη για να δις ουράνια ομορφιά. Ζήστε την κορυφαία εμπειρία της κατάβασης στα έγκατα της γης με την καθοδήγηση έμπειρων σπηλαιολόγων και με τον κατάλληλο εξοπλισμό.


Για την πραγματοποίηση της σπηλαιολογίας απαιτείται γνώση τεχνικών ανάβασης σε σχοινί.


Γίνετε εσείς για λίγο οι μοναδικοί ήρωες του Ιουλίου Βερν στο "Ταξίδι στο κέντρο της γης". Φυσικά σπήλαια μοναδικής ομορφιάς απροσπέλαστα για τον πολύ κόσμο, αποκαλύπτουν σε εσάς τα καλά κρυμμένα μυστήρια τους.


πηγή:web-greece.gr

Τι είναι το Mountain Bike



Το mountain bike είναι ένα ποδήλατο ειδικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για κίνηση μακριά από τους δρόμους της πόλης, σε έδαφος δύσβατο και με μεγάλες κλίσεις. Οι συνθήκες αυτές απαιτούν γερή κατασκευή, ειδικά λάστιχα (τρακτερωτά), πολύ δυνατά φρένα και αμορτισέρ και ειδικό σύστημα σασμάν με πολλές (18 έως 27) ταχύτητες, που διευκολύνουν την ποδηλασία στο ανώμαλο έδαφος και στις ανηφοριές. 

Τι είναι το Hydrospeed





Τι είναι το Hydrospeed; 
Οι λάτρεις του ποταμού όσο πάνε και πληθαίνουν, σχεδόν κάθε μέρα βλέπεις βάρκες rafting, καγιάκ hot dog, και κάθε άλλου είδους πλωτό μέσο να κατεβαίνει το ποτάμι...

Τι είναι το Climbing





Τι είναι η αναρρίχηση βράχου;
Στην αναρρίχηση βράχου ο αθλητής σκαρφαλώνει το «πρόσωπο» του βράχου αξιοποιώντας τις γνώσεις, την εμπειρία και τη φυσική του δύναμη. Στηρίζεται χρησιμοποιώντας το ανάγλυφο της επιφάνειας,δηλαδή τα σημεία (εσοχές, εξοχές, χαραμάδες κ.ά.) στα οποία μπορεί να πιαστεί και να πατήσει. 

Τι είναι το canyoning



Η λέξη canyoning είναι αγγλική και σημαίνει «διάσχιση φαραγγιού». Περιγράφει μια σύνθετη δραστηριότητα που συνδυάζει πεζοπορία, αναρρίχηση, κατάβαση βράχων, πέρασμα ποταμού και κολύμπι. 

Ken Block Best Drifter

Δεν ειναι τυχαίο που τον αποκαλούν τον καλύτερο drifter στον κόσμο, για τους φίλους του είδους απλά απολάυστε τον!!!


 



"To νου σας με τον κοινόχρηστο λογαριασμό της ΔΕΗ"

  Βάση του νόμου 3419/05 οι κοινόχρηστοι χώροι των πολυκατοικιών απαλλάσονται της καταβολής του τέλους υπέρ της ΕΡΤ, κάτι το οποίο αναγράφεται και στο  πίσω μέρος του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Παρόλα αυτά, στο λογαριασμό της ΔΕΗ στην πολυκατοικία μου η ΔΕΗ συνέχιζε έως και σήμερα να μας χρεώνει το τέλος της ΕΡΤ κανονικότατα. Αυτό σημαίνει ότι αν και υπάρχει νόμος από το 2005, η ΔΕΗ παρανομεί.

 Κοιτάξτε το λογαριασμό σας και πηγαίνετε στο κοντινότερο κατάστημα της ΔΕΗ  να σας αφαιρέσουν την ΕΡΤ από το λογαριασμό   και  ζητήστε να εκδοθεί πιστωτικό για όσα χρήματα (υπέρ ΕΡΤ) έχετε δώσει (στον κοινόχρηστο λογαριασμό) έως τώρα.

Μας φτάνει η κρίση και τα χαράτσια τους δεν θα πληρώνουμε και παραπανίσια χρήματα    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ οι διαχειριστές , οι ένοικοι να ενημερώσουν τον διαχειριστή ή την εταιρία που έχει τα κοινόχρηστα.

Στο σφυρί τα όπλα των Bonnie και Clyde



Τα όπλα του ζευγαριού Bonnie και Clyde, βγαίνουν στο σφυρί 80 χρόνια μετά τις ληστείες και τους φόνους, που μετέτρεψαν σε θρύλο την ιστορία τους. 

Ομορφάντρα μου ..απο Ράδιο Αρβύλα!!!

Πολιτική σάτυρα απο τους Ράδιο Αρβύλα όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να την κάνουν..απολάυστε το!!!





Πηγή:ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ

Παράξενα κράνη


Ιδιαίτερα κράνη για ιδιαίτερους αναβάτες

 Θέλετε να ξεχωρίζεται ακόμα και πάνω στη μηχανή?

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Παρακάτω σας έχουμε ..

Σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!

   Η Gillian Mckeith είναι μια γυναίκα 51 ετών ,είναι γκουρού της υγιεινής διατροφής έχει εκπομπή στην τηλεόραση και λέει πόσο πρέπει να προσέχουμε το σώμα και την υγιεινή μας ,δείχνει ασκήσεις γυμναστικής,μιλάει για δίαιτα με λαχανικά και οργανικά φρούτα,επίσης προτείνει αντιδιοξιδοτικές γενικά δίαιτες με συμπληρώματα διατροφής.


Που είναι το παράξενο στην υπόθεση αμέσως τώρα θα δείτε...

3D WALL PAINTING


Ένας ωραίος τρόπος να ομορφύνουμε τις πόλεις μας

Πόσο  πιο ωραία θα ήταν οι πόλεις εάν τα κτίρια ήταν ζωγραφισμένα έτσι?
Σίγουρα πάντως ο περίπατος ή ακόμα και η διαδρομή για την δουλειά θα ήταν πολύ πιο ευχάριστη βλέποντας αυτές τις εικόνες και  όχι κτίρια μαυρισμένα από τα καυσαέρια.





Όταν η μοτοσυκλέτα συναντάει την τέχνη

Παράξενες μηχανές για όλα τα γούστα

'Οταν η φαντασία αρχίζει να καλπάζει πάνω σε δύο τροχούς με πολλά άλογα τότε τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα δείτε παρακάτω.

Powered By Blogger