ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Κάτσε καλά μην φάμε τα.. μουστάκια μας!


Αντρικό σήμα κατατεθέν εδώ και πολλά χρόνια είναι το μούσι και το μουστάκι.

Αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις διασήμων

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η πλαστική χειρουργική είναι το must των διασήμων ,κύριoς στόχος τους είναι ποιός; μα φυσικά να ξανα αποκτήσουν την χαμένη νεότητά τους..τι γίνεται όμως όταν τους πιάνει αυτή μανία να γίνονται ολοένα και καλύτεροι εκεί όπως θα δείτε χάνουν κυριολεκτικά την μπάλα...

Το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ


Ευτυχώς που υπάρχουν και αρχεία με φωτογραφίες για να βλέπουμε κατά πόσο οι star...

Πήρε φωτιά το Twitter για το όνομα του μωρού της Beyonce



Όπως είναι γνωστό εδώ και κάτι ημέρες η Beyonce γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο νοσοκομείο Lenox Hill  στο Μανχάταν και μάλιστα ο πατέρας  Jay-z...

Δουλειά δεν είχε...η madam κι έβαφε το σκυλί της


Επειδή απόκριες δεν έχουμε ,για να βάψω το μαλλί ουράνιο τόξο να βάλω φτερά και να βγω έξω(δεν λέει γιατί θα με πάρουν με τις ντομάτες)τι να κάνω,τι να κάνω...ΕΥΡΗΚΑ!
Ζουζού έλα εδώ ,ώρα για καλλωπισμό (όπου ζουζού το όνομα του σκύλου σας).

Ένας ακόμα εκβιασμός σε βάρος της Ελλάδας!!!


To παιχνίδι του έμμεσου εκβιασμού, που με επιτυχία δοκίμασε το Σεπτέμβριο, είναι έτοιμη να ξαναβάλει «μπρος» η τρόικα μέσα στα προσεχή 24ωρα.

Ένας ακόμα «εκβιασμός» σε βάρος της Ελλάδας
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επικεφαλής της έχουν...

Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες Αμερικανίδες ηθοποιοί;

Διαβάστε τη νέα λίστα του περιοδικού Forbes με τις αμοιβές που πήραν φέτος οι εμπορικότερες κυρίες του Χόλιγουντ και κλάψτε μαζί μας.

Επίσημη (και κακή) αφίσα για τα 84α Οσκαρ!

Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις πολλά για την τέχνη των πόστερ για να καταλάβεις πως η φετινή αφίσα της 84ης απονομής των βραβείων Οσκαρ φτιάχτηκε στο...πόδι. 

Τα έχει τα χρονάκια του και ο Brad Pitt

Εθεάθη να περπατάει με βοηθητικό μπαστούνι



Πρόσφατα δήλωσε ότι έχει συμβιβαστεί με το ξεθώριασμα της γοητείας του και το αποδεικνύει περίτρανα με την εμφάνιση του. Ο Brad Pitt, ο άντρας που γνωρίσαμε πριν από είκοσι χρόνια στην ταινία «Θέλμα και Λουίζ» όπου φορούσε μόνο ένα καπέλο καουμπόι και το χαμόγελο του δεν φοβάται να δείξει την ηλικία του.

Πρόσεξε, Willow μην το μετανιώσεις!



H «μικρομέγαλη» κόρη του Will Smith

Περπατά στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς με αέρα ντίβας. Κρατάει στο χέρι το πολύτιμο i-Phone και έχει συνεχώς στο αυτί το blue-tooth. Τα ρούχα της είναι εκείνα που αρμόζουν σε μία ποπ σταρ και όσο για τα μαλλιά… μπορεί να θυμίζουν λίγο (έως πολύ) απόκριες, αλλά την κάνουν σίγουρα να διαφέρει από τις συνομήλικές της…
Powered By Blogger