ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ????? Ανακάλυψη κοντά στις Μυκήνες, που καταρρίπτει τον μύθο…


Υπάρχουν 140 αναφορές για την εύρεση γιγάντιων σκελετών σε όλο τον κόσμο. Οι μισές και πλέον αφορούν την Ελλάδα και οι υπόλοιπες την Ασία και την Αφρική.

........


Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει μαύρη συγκάλυψη. Στην περίπτωση όμως της περιοχής Τρανσιλικς Αλά Ταού στο Κυργκιστάν, μάλλον δεν πρόλαβαν να κρύψουν την ανακάλυψη αυτή (και να ήθελαν δηλαδή, που να την έβαζαν?). Η γη που πατάμε, κρύβει ακόμα απίστευτα μυστικά.

Τάφοι γιγάντων ανακαλύφθηκαν κοντά στις Μυκήνες γεγονός που αποδεικνύει ότι οι μαρτυρίες δεν είναι απλά θρύλος αλλά αποδεδειγμένη πραγματικότητα!!!
Άλλωστε, οι λαϊκές παραδόσεις που διασώζουν την ύπαρξη γιγάντων μέχρι σήμερα και οι αναφορές αρχαίων συγγραφέων δεν περιορίζονται σε πληροφορίες παρά σε αποδείξεις με ευρήματα, καθώς κοινό μυστικό αποτελούν πλέον οι γιγαντιαίοι σκελετοί που βρίσκονται από τα συνεργεία της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη της Αρκαδίας, οι οποίοι ερμηνεύονται ως οστά ζώων της προϊστορικής εποχής, χωρίς ωστόσο να εξηγείται πως γίνεται αυτοί να βρίσκονται μέσα σε τάφους.
Στο Φενεό της Πελοποννήσου επίσης, ντόπιοι βεβαιώνουν την ανακάλυψη τάφων με γιγάντιους σκελετούς, όπου οι μεν τάφοι καταστραφήκαν, οι δε σκελετοί εξαφανίστηκαν, μόνο που ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάτοικοι, οι οποίοι που γνωρίζουν την ακριβή τοποθεσία άλλων, που δεν έχουν γίνει γνωστοί στις αρχές
Ας θυμηθούμε και τον Σλήμαν, που είχε ανακαλύψει στις Μυκήνες σκελετούς της Ομηρικής περιόδου, ύψους 2,05 – 2,25 μέτρων οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί, αλλά και την περίπτωση της Επισκοπής Ευβοίας, όπου κατά την διάνοιξη δρόμου βρέθηκαν ανθρώπινα οστά διπλάσιου μεγέθους από το κανονικό για τα οποία ουδέποτε δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.






Η απόκρυψη όμως, των συγκεκριμένων ευρημάτων (Μυκήνες) προκαλεί υποψίες, καθώς δεν πρόκειται για δεινόσαυρούς παρά για τεράστιους ανθρωπίνους σκελετούς….
Δείτε τις φωτογραφίες για να καταλάβετε το μέγεθος των ανθρώπινων σκελετών και την κατάρριψη του μύθου!








Μεσσηνία 1900.. Αρθρο απο τοπική εφημερίδα:



Βρέθηκαν στην Αίγυπτο στην περιοχή της Αβύδου και είναι δύο από τους 27 που βρέθηκαν. Δεν αναφέρονται πουθενά επίσημα γιατί υπάρχει φοβερή συγκάλυψη από τις μυστικές υπηρεσίες. Στην Ελλάδα βρέθηκαν οι περισσότεροι γιγάντιοι σκελετοί. Όμως και εδώ έπεσε μαύρο σύννεφο σιωπής. Από τις ......σπάνιες, κλεμένες φωτό των ειδικών είναι και αυτή


Οι θεωρίες για την ύπαρξη γιγάντων πολλές. Η μυθολογία γεμάτη από όντα υπέρμετρης δύναμης και απίστευτου ύψους. Όμως αυτό το σημείο είναι εντελώς σκοτεινό..'για την ώρα βέβαια. Ο σκελετός αυτός βρέθηκε στο αρχαίο νεκροταφείο γιγάντιων σκελετών,στο χωριό Χρυσόπετρα του νομού Κιλκίς, η συγκάληψη είναι τέτοια ώστε, ..... ούτε οι κάτοικοι του χωριού έχουν γνώση του τι ακριβώς συμβαίνει.


Γιγάντιος σκελετός βρέθηκε στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ. Αυτός ο συγκεκριμένος σκελετός μετρήθηκε και βρέθηκε να είναι πάνω 12-1/2 πόδια ψηλός. Έχουν αναφερθεί σκελετοί αυτού του τύπου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδιαίτερα στα νοτιοανατολικά. και μάλιστα στην περιοχή της νότιας Φλόριδα, (οι ινδιάνοι της περιοχής αναφέρονται σε δάσκαλους από τα αστέρια).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger