ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Έλενα Παπαβασιλείου... ερωτευμένη όσο ποτέ.


Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου.
Η 32χρονη παρουσιάστρια και ο 28χρονος επιχειρηματίας, αν και αποφεύγουν τις κοσμικές εξόδους, το βράδυ της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου παρευρέθησαν μαζί με φίλους τους στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού και παρακολούθησαν επίδειξη μόδας από το front row του Athens Xclusive Designers Week.
«Είναι μια πολύ όμορφη περίοδος στη ζωή της Έλενας και την απολαμβάνει. Με τον Αλιόσα τούς αρέσει να βγαίνουν μαζί έξω και συνήθως επιλέγουν διακριτικά στέκια, για φαγητό ή και για ποτό. Πάντως, αυτό που τους αρέσει και πηγαίνουν πολύ συχνά είναι στον κινηματογράφο» περιγράφει στο «OK!» πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. «Θέλουν σύντομα να οργανώσουν μια εκδρομή για λίγες ημέρες κάπου στην Ελλάδα, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχουν καταφέρει, καθώς και οι δύο πρέπει να είναι συνεπείς στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους» καταλήγει η ίδια πηγή.Πλέον ο έρωτάς τους έχει ωριμάσει και είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν!


Πηγή:DeJaVu.gr

Η Μακρυπούλια θέλει να κάνει παιδί.

«Στον Μιχάλη βλέπει πλέον τον πατέρα των παιδιών της. Είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, αισθάνεται για πρώτη φορά στη ζωή της πως έχει βρει το άλλο της μισό. Δίπλα του νιώθει ασφάλεια, τον θαυμάζει πολύ και δεν μπορεί πλέον να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εκείνον», δήλωσε σε γνωστό περιοδικό άνθρωπος του περιβάλλοντός της Ζέτας Μακρυπούλια.
Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τα τελευταία χρόνια δούλεψε πολύ. Αγαπάει τη δουλειά της, δεν έχει σκοπό να την εγκαταλείψει, αλλά αυτό που ζει στο πλευρό του Μιχάλη είναι τόσο μοναδικό, που την κάνει να βάζει χωρίς δεύτερη σκέψη σε προτεραιότητα την προσωπική της ευτυχία και όχι την επαγγελματική καταξίωση. Το μεγαλύτερό της όνειρο αυτή τη στιγμή είναι να έρθει ένα μωρό στη ζωή της, μιας επιθυμία που μοιράζεται απόλυτα μαζί της και ο σύντροφός της».
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr
Powered By Blogger