ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Είναι στην λίστα των πιο sexy γυναικών στον κόσμο.

Το αμερικάνικο περιοδικό MAXIM έβγαλε την λίστα των 100 πιο sexy γυναικών στον κόσμο.

Γνωστά ονόματα της ξένης show-biz φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις ,με κάποιες από αυτές να είναι στην λίστα για πρώτη φορά ενώ κάποιες άλλες σε θέσεις χαμηλότερες από προηγούμενες χρονιές.

Mε ληγμένο δίπλωμα οδήγησης ο Κ. Κουλούρης

Mε ληγμένο δίπλωμα οδήγησης ο Κ. Κουλούρης

Την ποινική δίωξη του ζητάει ο ειδικός φρουρός

Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη, ζητάει ο 25χρονος ειδικός φρουρός, τον οποίο τραυμάτισε ο πρώην βουλευτής με το αυτοκίνητο του χτες το βράδυ, στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης.

Tι σκέφτεται ο γυναικείος εγκέφαλος για τους άνδρες…





Μπαίνουμε στο 2012 με το χιούμορ να πρωτοστατεί...Τι πιο ανάλαφρο να διαβάσει κανείς μετά το πολύ φαί και το ξενύχτι του ρεβεγιόν, από αστείες φράσεις που κυκλοφορούν κι έχουν εφεύρει οι γυναίκες στην προσπάθειά τους να «θάψουν» έναν άνδρα! Κακίες και πάλι κακίες. Μην δίνετε σημασία. Κατά βάθος δεν είμαστε έτσι.

Προφητεία των Μάγια: Σύμπτωση ή μια αναπόφευκτη καταστροφή;





Η φετινή εκτός από μια δύσκολη χρονιά, κατά κοινή ομολογία για τη χώρα μας, θα είναι μια χρονιά μυστήριο για τον πλανήτη μας. Αυτό ουσιαστικά συμβαίνει γιατί τα αστρονομικά πορίσματα των επιστημόνων συγκλίνουν στον απόλυτο βαθμό, με τα παρόμοια των Μάγια!

Ο θίασος των δοσίλογων «εν δράσει»

Είναι εκπληκτικό, μα πέρα για πέρα πραγματικό. Ο θίασος των δοσίλογων και κλεπτοκρατών, αφού παρέδωσε τη χώρα στους τοκογλύφους και έστειλε τους Έλληνες στη φτώχεια και την εξαθλίωση, προσπαθεί να εξαγνισθεί και να μαζέψει τους φεύγοντας ατάκτως οπαδούς του, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο.

Ο Πάνος Καμμένος ξεμπροστιάζει την οικογένεια Παπανδρέου



Αποκαλυπτικά έγγραφα για τον Αντρίκο Παπανδρέου, αδελφό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δημοσιεύει ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας Πάνος Καμμένος, στην προσωπική ιστοσελίδα του στο Facebook.

Οι Αλήθειες και τα ψέματα



  • Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης
Η γνώση της Αλήθειας, είναι, πάντοτε, ο μόνος σίγουρος τρόπος να οδηγηθεί η σκέψη στις σωστές αποφάσεις.
Μπροστά σε μεγάλους κινδύνους, όπως η σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κράτος και η κοινωνία μας, οι σωστές αποφάσεις είναι το μόνο ζητούμενο της σωτηρίας μας.

Σε τεντωμένο σκοινί η κυβέρνηση Παπαδήμου

Ο πρωθυπουργός ζητά την πλήρη αποδοχή των απαιτήσεων της τρόικας

Σε φάση σκληρής δοκιμασίας που ενδεχομένως απειλήσει τη συνοχή της, εισέρχεται η κυβέρνηση Παπαδήμου, λίγο πριν την έναρξη των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με την τρόικα και μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Ιδού το ”φορολογικό” ημερολόγιο του 2012!



Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τα είπατε ή σας τα είπαν, ημερολόγιο για να ενημερώνεστε για τις γιορτές και τις αργίες του 2012, πιθανότατα πήρατε, "φορολογικό" ημερολόγιο για το νέο έτος, έχετε προμηθευτεί; Μάλλον όχι...  Ιδού, λοιπόν, ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας στην εφορία για το 2012. Το φορολογικό ημερολόγιο, περιλαμβάνει:

Όταν ο Θεός έπλασε την Αντζελίνα Τζολί ...δεν έσπασε το καλούπι!

Όταν την έπλασε ο Θεός είπε: <<Είναι κρίμα τέτοια εξωτική ομορφιά να υπάρξει μόνο μία φορά>>
ετσι λοιπόν επειδή είχε μεγάλα κέφια δημιούργησε και την ...

Δείξε μου τον σκύλο σου να σου πω ποιος(πως) είσαι...


                                                                  


Ίσως έχετε ακούσει την φράση <<Το σκυλί είναι ίδιο με το αφεντικό του>> και πολλές φορές γελάμε με αυτό από την άποψη οτι δεν μπορεί να συμβαίνει.Και όμως σε αυτό που θα δείτε παρακάτω...

Γιώργος Χειμωνέτος: Τί έχει πάντα στο κομοδίνο του;



6 πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνον αποκάλυψε ο παίκτης του Dancing on ice Γιώργος Χειμωνέτος.

Οι μηχανές του μέλλοντος?


Αυτές είναι κάποιες από τις μηχανές που μπορεί να δούμε στο μέλλον να κυκλοφορούν στους δρόμους.
Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι,  ηλεκτρονικές με προδιαγραφές προστασίας περιβάλλοντος,αθόρυβες και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, εμφανισιακά εντυπωσιακές.

Σπηλιές:Η ομορφιά τους σε μαγεύει




Επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι τολμούν να τις επισκεφτούν και σίγουρα ,οι πιο πολλοί από εμάς δεν είμαστε μέσα σε αυτούς,ας απολαύσουμε τουλάχιστον το μεγαλείο τους -όσο γίνεται- μέσα από τις φωτογραφίες.
Powered By Blogger