ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτη διαφήμιση με σκυλιά από την Volkswagen [βίντεο]


Πρόκειται για μια άκρως χιουμοριστική διαφήμιση για ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου της γνωστής γερμανικής εταιρείας Volkswagen στην οποία...

Δείτε πως είναι μια γυναίκα πρίν και μετά το βάψιμο!!


  Δείτε το κορίτσι στο συγκεκριμένο βίντεο πώς είναι πριν αρχίσει το βάψιμο και πώς είναι οταν έχει τελειώσει, θα πέσετε από τα σύννεφα...

Το ελληνικό Echelon, οι σούπερ κοριοί της ΕΥΠ, ο «Σέρλοκ Χόλμς» και η ομάδα Olaf


Η Ελλάδα έχει πλέον το δικό της σύστημα Echelon.Αποτελείται από τουλάχιστον 3 υπερκοριούς που έχουν στη διάθεσή τους η ΕΥΠ και η αντιτρομοκρατική..

Τούρτες για… διαζύγια!

Αφού υπάρχουν γαμήλιες τούρτες, γιατί να μην υπάρχουν και τούρτες διαζυγίων;
Αυτό σκέφτηκε η Αγγλίδα ζαχαροπλάστης Fay Millar όταν ξεκίνησε να δημιουργεί τις πρωτότυπες αυτές τούρτες. Τώρα έχει γίνει γνωστή για αυτές και κάθε μία κοστίζει από 100 μέχρι και 2.000 ευρώ.




STOP SOPA.

Τα SOPA / PIPA ως Απόπειρα για την Επιβολή Παγκόσμιας Λογοκρισίας στο Διαδίκτυο & οι Κοινωνικές Αντιστάσεις

Όταν οι ρόλοι αλλάζουν!



Την Ταυρομαχία όλοι την γνωρίζουμε.Είναι ένα παραδοσιακό αγώνισμα της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, μερικών πόλεων στη νότια Γαλλία, και διάφορων λατινοαμερικάνικων χωρών.

Μην κάθεστε μέσα βγείτε να ευχαριστηθείτε την φύση!!!

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξεχάσει τι πάει να πεί φύση,μας έχει φάει το μέσα τα καθημερινά πράγματα,η ρουτίνα,που πραγματικά δεν μας μένει χρόνος να απολάυσουμε λίγο την φύση,τον καθαρό αέρα και φυσικά ότι άγριο ζώο υπάρχει εκεί έξω.Να μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας χόμπυ όποια και αν είναι αυτά.

Η Ρωσική εφημερίδα Pravda προβλέπει Ελληνοτουρκικό πόλεμο το 2012


ΤΑ σενάρια πολέμου επανέρχονται από τη μεγαλύτερη Ρωσική εφημερίδα που αναλύει τις γεωπολιτικές ισσοροπίες με εύθραυστες σχέσεις καθώς έχουμε το 2012 τη χρονιά που έχει σηματοδοτηθεί από τους Μάγια, ενώ πολύ πρόσφατα ο γνωστότατος Χένρι Κίσινγκερ δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για πόλεμο και φρίκη, η οποία θα αναδείξει μέσα από την απόλυτη καταστροφή και τις στάχτες μία νέα παγκόσμια κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Προσοχή στα τουρκικά κέρματα που γέμισαν την ελληνική αγορά

 
 
Μοιάζουν με το κέρμα των 2 ευρώ αλλά η αξία τους είναι 40 σεντς
 
Οπως είναι γνωστό, η Τουρκία έχει ένα νέο νόμισμα, τη «Νέα Τουρκική Λίρα» (Yeni Turk Lirasi), το οποίο αντικαθιστά το παλιό, υπερπληθωρισμένο νόμισμα.

10 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον φτιάξει «tricorder» όπως του Star Trek

O «Σπόκ» χρησιμοποιεί τον διαγνωστικό σαρωτή που υποτίθεται ότι ανιχνεύει αμέσως εώς και 15 ασθένεις


Πρόκειται για ένα σωτήριο μηχάνημα τσέπης του 23ου Αιώνα, ένα μικρό διαγνωστικό σαρωτή

 Ενα από τα πιο γνωστά «γκάτζετς» που εμφανίζονταν στο δημοφιλέστατο τηλεοπτικό σίριαλ Star Trek είναι το «ιατρικό tricorder»...

Άνθρωποι υπεράνω υποψίας στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Τα ονόματα


Άνθρωποι υπεράνω υποψίας πλούτιζαν από εμετικά βίντεο παιδικής πορνογραφίας - Εκτός από την Κρήτη, έγιναν συλλήψεις σε Αθήνα, Πειραιά, Άρτα και Κέρκυρα...

Πως θα επιλέγονται οι φορολογούμενοι από την Εφορία για έλεγχο


Με καθιέρωση ποσοτικών στόχων για τους προϊσταμένους των ελεγκτικών μηχανισμών και λίστες φορολογούμενων προς έλεγχο οι οποίες θα προκύπτουν αποκλειστικά με μόνο μέσω του Point  System,   με αυτοματοποιημένες διαδικασίες του συστήματος Elenxis,...

Κέρδη ενός δισ. ευρώ για τους 53 επώνυμους τοκογλύφους

 
Τα ταξίδια στην Ελβετία, το εργοστάσιο με τις σφολιάτες και οι διακοπές στη Χαλκιδική
 
Στο ένα δισ. ευρώ υπολογίζονται τα κέρδη του μεγάλου κυκλώματος των 53 εκβιαστών και τοκογλύφων που εξάρθρωσε, το τελευταίο 48ωρο, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!! ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ 2ο

Υπάρχουν έντονες φήμες ότι όλα ξεκίνησαν από μια αποστολή που είχε γίνει από μια γεωλογική ομάδα το 1967 άλλοι λένε πιο μπροστά σε κάποια βαθειά τούνελ της Σιβηρίας!! Η ομάδα αυτή χρησιμοποίησε ένα ειδικά εξοπλισμένο γεωτρύπανο για να μπορέσει να πάει πολύ βαθειά!! Είναι πολύ γνωστό ότι οι Ρώσοι διαθέτουν τέτοιου είδους γεωτρύπανα που μπορούν να φτάσουν τα 20 χιλιόμετρα βάθος!!
 

Powered By Blogger