ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!! ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ 2ο

Υπάρχουν έντονες φήμες ότι όλα ξεκίνησαν από μια αποστολή που είχε γίνει από μια γεωλογική ομάδα το 1967 άλλοι λένε πιο μπροστά σε κάποια βαθειά τούνελ της Σιβηρίας!! Η ομάδα αυτή χρησιμοποίησε ένα ειδικά εξοπλισμένο γεωτρύπανο για να μπορέσει να πάει πολύ βαθειά!! Είναι πολύ γνωστό ότι οι Ρώσοι διαθέτουν τέτοιου είδους γεωτρύπανα που μπορούν να φτάσουν τα 20 χιλιόμετρα βάθος!!
 


Όταν αυτή η ομάδα έφτασε σε βάθος 14.5 χιλιόμετρα βάθος βρέθηκαν σε ένα τεράστιο κοίλωμα μέσα βαθειά στην γη!! Μαζί τους είχαν πολύ ευαίσθητα μικρόφωνα για να ηχογραφήσουν τον μετατοπισμό των πλακών της γης, όταν άρχισαν να στήνουν τα μικρόφωνα γύρω τους τους ξάφνιασε μια τεράστια νυχτερίδα που βγήκε από ένα άνοιγμα, από αυτό το άνοιγμα έβγαινε και καθαρός αέρας οπού και τους προξένησε τεράστια έκπληξη!! Όταν έφτασαν στην τρύπα υπήρχε ένα τεράστιο χάος από κάτω έτσι έβαλαν εν από τα μικρόφωνα για να ηχογραφήσουν ότι υπήρχε εκεί. Αυτό που ηχογράφησαν τους έκανε να ανατριχιάσουν όταν το άκουσαν, γιατί ήταν χιλιάδες κραυγές πόνου και αγωνίας από ανθρώπους!!!!!

Στις έρευνες αυτές επικεφαλής ήταν ο διάσημος γεωλόγος Δρ. Ασσάκωφ (Azzacove) o ίδιος είχε δηλώσει τότε: "Σαν Κουμουνιστής είμαι άθεος , δεν πιστεύω σε ουρανό ούτε στην βίβλο, αλλά σαν επιστήμονας που είμαι μετά από αυτό που ανακαλύψαμε να πιστέψω στην κόλαση!! Δεν λέω ψέματα, ξέρω πολύ καλά τι είδαμε και το τι ακούσαμε, είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι τρυπήσαμε μέχρι τις Πύλες τις Κολάσεως!! ". Αργότερα στο Κρεμλίνο είχε δηλώσει σε ανωτέρους του κόμματος: "Στην αρχή πιστεύαμε ότι οι φωνές αυτές ερχόντουσαν από τα σύνεργα μας, αλλά όταν καταλάβαμε από πού προερχόντουσαν οι χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν!! Οι κραυγές δεν ήταν από ένα άτομο αλλά από χιλιάδες!!".

Οι Σοβιετικοί ασχολήθηκαν πολύ σοβαρά με το ζήτημα αυτό και έχουν φτιάξει μια βάση πάνω από την θρυλική αυτή τρύπα. Η βάση αυτή έχει και ένα ραδιοφωνικό σταθμό όπως αυτός που προ ανέφερα πιο πάνω οπού είναι γνωστός σε πολύ λίγα άτομα!! Τέτοιους ραδιοφωνικούς σταθμούς η Ρωσία έχει 3 και κανένας δεν ξέρει για πιο λόγο υπάρχουν αλλά και τους ήχους που παράγουν για πιο λόγο είναι. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τις φωνές αυτές που είχε καταγράψει η γεωλογική ομάδα.


Το 2005 οι Ρώσοι πίστεψαν ότι ίσως η ηχογράφηση να ήταν πλαστή έτσι πήραν την κασέτα για υψηλή ανάλυση σε υπέρ πρόγραμμα ήχου και ανάλυσης!! Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά!! Αν ήταν φάρσα θα έπρεπε να είχαν μαζέψει 320.000 άτομα να ουρλιάζουν όλα μαζί με αγωνία και πόνο, εκτός αυτό υπάρχουν και κάποιες ακαταλαβίστικες φράσεις σε μια γλώσσα που δεν είναι γνωστή πουθενά στο κόσμο. Οι αναλυτές πιστεύουν ότι η κασέτα είναι γνήσια και αν ήθελαν να κάνουν κάποια φάρσα θα έπρεπε να βρεθούν κάπου οπού 320.000 άτομα θα έπρεπε να βασανίζονται, γιατί τα ντεσιμπέλ δείχνουν από την κάθε φωνή ότι μόνο άμα βασανίζονται βγαίνει τόσο δυνατά και καθαρά.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι οι 3 αυτοί σταθμοί έχουν κάτι κοινό και τα σήματα αυτά πηγαινοέρχονται από τον ένα σταθμό στον άλλον. Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι Ρώσοι έχουν έρθει σε επαφή με (Τους Από Κάτω) και ότι δεν έχει να κάνει με την Κόλαση αλλά με την μέση γη!! Οι υποθέσεις είναι πολλές και διάφορες μα δεν είναι τυχαίο ότι εθεάθη πολλές φορές ο Δρ. Ασσάκωφ να μπαινοβγαίνει από τον συγκεκριμένο σταθμό...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger