ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Και οι Άντρες κάνουν Βotox....Αλήθεια γιατί?


Έχει ειπωθεί και γραφτεί αρκετά τελευταία στην τηλεόραση και στα διάφορα περιοδικά οτι και οι άντρες έχουν ξεκινήσει και κάνουν Botox.

Δεν μιλάμε βέβαια για τους άντρες που ανήκουν στον κόσμο του θεάματος,ηθοποιοί ,τραγουδιστές  όπου κάποιοι έχουν κάνει (διακρτικό βέβαια) botox λόγω δουλειάς.
Μεγάλος ο ανταγωνισμός,καλύτεροι ρόλοι,γράφουν καλύτερα στην οθόνη και γενικά είναι πολλά τα λεφτά για να τα χάσεις από μία ρυτίδα.(Αλλά και πάλι αρκετοί ηθοποιοί κρατάνε τις ρυτίδες τους και συνεχίζουν να είναι ωραίοι και γοητευτικοί και πρωταγωνιστές).

Εδώ μιλάμε οτι έχουν αρχίσει να κάνουν botox απλοί ,καθημερινοί άντρες που με κάνει να αναρωτιέμαι...Γιατί βρε αγόρια? Γιατί το κάνετε αυτό?
Αφού η φύση σας έδωσε το χάρισμα να γίνεστε πιο γοητευτικοί όσο περνάνε τα χρόνια σε αντίθεση με τις γυναίκες που με την πρώτη ρυτίδα έρχονται οι ανασφάλειες και οι υστερίες και ακούνε το καμπανάκι για τον πλαστικό.Για εσάς αυτο δεν ισχύει,το αντίθετο μάλιστα.
Είναι γνωστό ότι οι γκρίζοι κρόταφοι και οι ρυτίδες σε έναν άντρα προσθέτουν γοητεία,γιατί θέλετε να κάνετε botox?

Νομίζετε οτι αν κάνετε λείο το πρόσωπό σας και λάμπετε σαν τον John-John (σύντροφο της Barbie) θα τραβήξετε περισότερα βλέμματα θαυμασμού?Άσε που θα έχετε την μόνιμη έκφραση του "ανέκφραστου"...είτε γελάσετε ,είτε εκπλαγείτε ...ένα και το αυτό.

Ποιός σας είπε οτι για να είστε ωραίοι και  αρεστοί στις γυναίκες πρέπει να έχετε γυαλιστερό, πλαστικοποιημένο πρόσωπο?


Υπάρχουν άντρες που είναι πιστοί υποστηρικτές της ρυτίδας και συνεχίζουν και είναι πολύ γοητευτικοί και με πάρα πολλές θαυμάστριες.

Θα μου πείτε, ναι αλλά αυτοί είναι ηθοποιοί ,είναι διάσημοι,έχουν prestige .

Συγνώμη κιόλας αλλά και ο πιτσαδόρος της γειτονιάς να ήταν ένας από αυτούς την ίδια γοητεία θα είχε,και το ίδιο θα άρεσε στις γυναίκες.






Βέβαια υπάρχει και το θέμα της δουλειάς το οποίο επικαλούνται οι άντρες προκειμένου να κάνουν botox,οτι δηλαδή το κάνουν ώστε να φαίνονται νεώτεροι και να βρουν πιο εύκολα δουλειά!

Και μετά λένε οτι οι γυναίκες βρίσκουν απίθανες δικαιολογίες!

Δηλαδή ο εργοδότης θα σας προσλάβει επειδή είστε ωραίοι και "εμφανισιακά" νέοι χωρίς ρυτίδες και όχι επειδή έχετε το μυαλό και τα προσόντα για την συγκεκριμένη δουλειά!Λες και δεν θα δει πόσο χρονών είστε  από το βιογραφικό.
Ας είμαστε ειλικρινείς.Η ματαιοδοξία και η ανασφάλεια σας σπρώχνει να κάνετε botox και όχι η ανεύρεση εργασίας.Τα διαφημιστικά πρότυπα που σας κατακλύζουν το μυαλό κάθε μέρα σας έχουν κάνει να πιστεύετε οτι πρόσωπο χωρίς ρυτίδα,αψεγάδιαστο είναι το ιδανικό για την εποχή μας.Κάπως πρέπει να πουλήσουν και κάποιοι τα προϊόντα τους!
Εσείς όμως αγόρια αυτό δεν θα έπρεπε να το παίρνετε στα σοβαρά γιατί όπως είπαμε και στην αρχή "Ο Θεός σας έπλασε έτσι ώστε όσο περνούν τα χρόνια οι γκρίζοι κρόταφοι και οι ρυτίδες να σας κάνουν ακόμα πιο γοητευτικούς".
Μην μασάτε λοιπόν όταν ξυπνάτε το πρωί και βλέπετε στον καθρέφτη ρυτίδες έκφρασης στο πρόσωπό σας.Είναι η γοητεία σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger