ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Δουλειά δεν είχε...η madam κι έβαφε το σκυλί της


Επειδή απόκριες δεν έχουμε ,για να βάψω το μαλλί ουράνιο τόξο να βάλω φτερά και να βγω έξω(δεν λέει γιατί θα με πάρουν με τις ντομάτες)τι να κάνω,τι να κάνω...ΕΥΡΗΚΑ!
Ζουζού έλα εδώ ,ώρα για καλλωπισμό (όπου ζουζού το όνομα του σκύλου σας).


Μάλιστα!Η μόδα,που στο εξωτερικό υπάρχει εδω και χρόνια και γίνονται και διαγωνισμοί παρακαλώ,είναι να βάφεις το σκυλί σου διάφορα χρώματα και μαζί με γλυπτική-κουρέματος και κάποια αξεσουάρ να το ντύνεις διάφορους χαρακτήρες όπως παγώνι,χελωνονιτζάκι,σαλιγκαράκι,κοτοπουλάκι και πάει λέγοντας.

Βέβαια οι βαφές  είναι ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούνται και σε εμάς τους ανθρώπους και μετά τον διαγωνισμό το σκυλί επανέρχεται στην αρχική του μορφή δηλαδή ...σκυλί,αλλά εδώ για μία ώρα πας κομμωτήριο και αν κάνεις μιάμιση κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα,πόσο μάλλον το σκυλάκι που περνάει 3-4 ώρες δεμένο να το βάφουν να το κουρεύουν και να του βάζουν όλο αυτό το διακοσμητικό επάνω του.

Πάλι καλά που μερικοί φωνάζουν για τα δικαιώματα των ζώων.Ελπίζω τουλάχιστον τα σκυλάκια αυτά να το διασκεδάζουν το όλο θέμα και να μην σκέφτονται "να σου ρίξω μια δαγκωνιά να δεις τον ουρανό με τ'άστρα ".

Και για να μην το ξεχάσω...έχω ένα σαλιγκάρι και θέλω να το κατεβάσω σε διαγωνισμό ντυμένο λιοντάρι ,αν πέσει στην αντίληψη σας κανένας τέτοιος διαγωνισμός παρακαλώ ενημερώστε με,έτσι για να χαρεί το σαλιγκαράκι μου!

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger