ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Το θαύμα που λέγεται Photoshop!!!

Δεν έχετε χρήματα να καταφύγετε σε πλαστικούς χειρούργους; Ντρέπεστε να βάλετε την φωτογραφία σας στο διαδύκτιο;Θα θέλατε πολύ να μοιάσετε σε ένα είδωλό σας; Λοιπόν μην αγχώνεστε..
αν είστε καλοί γνώστες του Photoshop ή έστω έχετε κάποιο γνωστό που ξέρει από το πρόγραμμα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε την φωτογραφία σας και σε ένα λεπτό θα έιστε έτοιμοι ...δείτε και θα καταλάβετε...



                                           















1 σχόλιο:

  1. Γι' αυτό να προσέχετε όταν κανονίζετε ραντεβού επιδή πάθατε πλάκα από μια φωτογραφία.Αν δεν δείτε video να περπαταει και να μιλάει μην κάνετε καμμία κίνηση χαχαχαχα.
    Αλλά και πάλι εσείς οι άντρες δεν μπορείτε να έιστε και σίγουροι με εμάς τις γυναίκες...βάλε λίγο η ψεύτικη βλεφαρίδα,βάλε αρκετά το make-up,βάλε λίγο το πρόσθετο μαλλί,το σουτιέν που δινει στήθος και το καλτσόν που μαζεύειτα περιττά ΄παχάκια ,βάλε τους χρωματιστούς φακούς επαφής,καταλήγεις να ξυπνάς δίπλα σε διαφορετική γυναίκα από αυτή που κοιμήθηκες το προηγούμενο βράδυ μαζί!!!
    Τώρα όσο αφορά τους άντρες δεν έχουν και μεγάλη διαφορά,οι ίδιοι είναι το βράδυ ίδιοι και το έπόμενο πρωί....εκτός και αν έχουν βάλει...κάλτσα μέσα στο παντελόνι!!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Powered By Blogger