ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μαλλιά – κουβάρια στο Πολιτικό Συμβούλιο

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στο ΠΑΣΟΚ μετα την πρόταση του Γ. Παπανδρέου για διαρχία, για την παραμονή δηλαδή του ίδιου στη θέση του προέδρου μέχρι τις εκλογές και άλλον υποψήφιο για πρωθυπουργό.
Όπως έγραψε το star.gr και σε προηγούμενη ανάρτηση αρκετά από τα στελέχη που...
μετέχουν στο Πολιτικό Συμβούλιο εξέφρασαν την αντίθεσή τους.
Η Συλβάνα Ράπτη ζήτησε να προχωρήσουν εδώ και τώρα οι διαδικασίες, ενώ αντίθετος με τη διαρχία εμφανίστηκε και ο Γιάνης Μίχας. Μάλιστα η αντίδραση του δεύτερου, ο οποίος πρόσκειται στην τάση που υποστηρίζει τον Α. Λοβέρδο, ερμηνεύεται και ως αντίδραση του Υπουργού Υγείας στην πρόταση Παπανδρέου.
Αντιθετοι με την πρόταση για διαρχία είναι όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, και συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου. Έτσι, εκτός από τον Ν. Σαλάγιάννη, ο οποίος εξέφρασε στο Συμβούλιο τη διαφωνία του, και η Εύα Καϊλή έγραψε στο Twitter της ότι "η όποια εσωστρεφής συζήτηση μεταφέρει το πρόβλημα στο μέλλον και προκαλεί σύγχιση στον κόσμο". Άμεση εκλογή προέδρου ζήτησε και ο Πάρις Κουκουλόπουλος.
Τα αίματα άναψαν ωστόσο με τον κ. Σαλαγιάννη ο οποίος απευθύνθηκε προσωπικά στον Γ. Παπανδρέου, κατηγορώντας τον ότι λειτούργησε ως απόλυτος κυρίαρχος και όχι ως εκλεγμένος πρόεδρος.


Ν. Σαλαγιάννης: Λειτούργησες ως ηγεμόνας και όχι ως εκλεγμένος πρόεδρος
Γ. Παπανδρέου: «Άρα, έχει δίκιο ο αδελφός μου!» (ο Νίκος Παπανδρέου είχε αποκαλέσει τους βουλευτές ραγιάδες)
Ν. Σαλαγιάννης: « ο αδελφός σας μίλησε ως εκπρόσωπος δυναστείας με τη νοοτροπία του πρίγκιπα».

Στη συζήτηση παρενέβη και η Τόνια Αντωνίου η οποία τάχθηκε υπέρ της αλλαγής ηγεσίας στο κόμμα και αφού τόνισε ότι δεν ασπάζεται τον …ραγιαδισμό, ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αν παραμείνει πρόεδρος να είναι και υποψήφιος για πρωθυπουργός. Φέρεται να είπε μάλιστα ότι πολλοί συνάδελφοί της δεν θα κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές.
πηγή :star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger