ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγή σελίδας στο ΠΑΣΟΚ

  «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος πρόεδρος ή πρωθυπουργός», είπε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , ο Γ. Παπανδρέου κατά την ομιλία του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα για την πρόθεση του αυτή, ο κ. Παπανδρέου είχε ενημερώσει..
τηλεφωνικά πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ το Ευάγγελο Βενιζέλο, σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα προτείνει έκτακτη σύγκλιση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, για την εκλογή υποψηφίου πρωθυπουργού και εκλογή νέου αρχηγού μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, εάν αυτές γίνουν λίγο πριν ή λίγο μετά το Πάσχα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου θα προτείνει η εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ να γίνει μέσα στον Ιούνιο, με τον ίδιο να αναφέρεται στην πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος.

Δεν υπάρχει ένδειξη μέχρις στιγμής για το αν η πλευρά Βενιζέλου συμφώνησε ή διαφώνησε με αυτήν την πρόταση, είναι όμως δεδομένο ότι ο κ. Βενιζέλος είχε ταχθεί υπέρ της εκλογής νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, πριν από τις επόμενες εθνικές εκλογές, ενώ στην ίδια γραμμή κινείται η λεγόμενη τρόικα του ΠΑΣΟΚ αλλά και ο Μ. Χρυσοχοίδης.

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος είχε αργά το μεσημέρι σύσκεψη στο γραφείο του με συνεργάτες του και τακτικούς συνομιλητές του - μερικοί εκ των οποίων συμμετέχουν και στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου - και εκεί πολλοί τάχθηκαν υπέρ των άμεσων εξελίξεων.
πηγή: newsbeast.gr

2 σχόλια:

  1. Εδώ ταιριάζει και το σύντομο ανέκδοτο:Γιατί πήγε στο Κατάρ; Εμείς στο Σιχτίρ τον στείλαμε:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai toso axristos pou oute ton dromo gia ekei den mporei na vrei ti perimeneis otan paei na allaksei thn alusida podilatou en kinisi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Powered By Blogger