ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Σταρ αρετουσάριστες & φουλ στην κυτταρίτιδα!!!

Νομίζεις ότι είσαι η μόνη που ζήσει με το μόνιμο άγχος της κυτταρίτιδας; Μάθε λοιπόν πως χωρίς το θαυματουργό Photoshop και οι διασημες είναι φουλ στην κυτταρίτιδα! Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που θα χρυσοπλήρωναν για να μην δημοσιευτούν και πάρε κουράγιο: είσαι θεά μπροστά τους!



Κιμ Καρντάσιαν και Μίσα Μπάρτον είναι λίγες μόνο από τις σταρ που διαθέτουν κυτταρίτιδα που «βγάζει μάτι». Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που τα διάσημα κορίτσια δε θα ήθελαν ποτέ να δουν το φως της

Και ναι! Η Κιμ Καρντάσιαν όχι μόνο έχει κυτταρίτιδα αλλά φαίνεται και ας φοράει φόρμα! Και αν νομίζεις ότι εσύ μόνο θέλεις να απαλλαγείς για πάντα από την όψη φλοιού πορτοκαλιού έρχεται η fashionista Κιμ και κάνει εμφάνιση με τη φόρμα και να σε ξεκάνει! 

Η Σάρον Στόουν είναι σίγουρα κούκλα, όμως με την κυτταρίτιδα μέχρι το αυτί δε θυμίζει πολύ το sex symbol από το  Βασικό ένστικτο , οπότε αν και εσύ βλέπεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού στο κορμάκι σου,

Η Σάρον Στόουν είναι σίγουρα κούκλα, όμως με την κυτταρίτιδα μέχρι το αυτί δε θυμίζει πολύ το sex symbol από το "Βασικό ένστικτο", οπότε αν και εσύ βλέπεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού στο κορμάκι σου, μην τρελαίνεσαι. Η κυτταρίτιδα δεν σε εμποδίζει σε τίποτα από το να κάνεις στο αγόρι σου τρελό από έρωτα επαναλαμβάνοντας την επίμαχη σκηνή από την ταινία αλά Σάρον Στόουν!

H Τζένιφερ Λόπεζ στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ  Πάπι  δεν ήταν και τόσο αψεγάδιαστη.

H Τζένιφερ Λόπεζ στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ "Πάπι" δεν ήταν και τόσο αψεγάδιαστη.

Η Ριάνα δείχνει τέλεια. Είναι όμως έτσι στην πραγματικότητα;

Η Ριάνα δείχνει τέλεια. Είναι όμως έτσι στην πραγματικότητα;

Πηγή:Womenonly.gr

2 σχόλια:

Powered By Blogger