ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Περιοχή 51 πραγματικότητα ή σενάριο επιστημονικής φαντασίας;

Η περιοχή 51 είναι μια απαγορευμένη στρατιωτική βάση που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα 133χλμ βόρειο-βορειοδυτικά τους Λας Βέγκας.

Πρωταρχικός σκοπός της είναι η στήριξη της ανάπτυξης και την δοκιμή των πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων.Άν και το όνομα ''περιοχή 51'' είναι το επίσημο όνομα που χρησιμοποιείται από τις επίσημες μυστικές υπηρεσίες, υπάρχουν και άλλα ονόματα όπως: Paradise Ranch,Home base,Watertown Strip και Groome lake.

Κάποιοι πιστεύουν πως ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο συνετρίβη στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού το 1947 και πως η κυβέρνηση μετέφερε τα συντρίμμια και ένα σώμα στην Περιοχή 51 για εξέταση και μελέτη. Κάποιοι το πάνε ακόμα παραπέρα, ισχυριζόμενοι πως οι εγκαταστάσεις διαθέτουν υπόγεια επίπεδα και τούνελ, που ενώνουν μεταξύ τους διάφορες μυστικές τοποθεσίες και περιέχουν αποθήκες γεμάτες με εξωγήινη τεχνολογία, ακόμα και ζωντανά εξωγήινα όντα. Κάποιοι θεωρούν μάλιστα πως στις τοποθεσίες αυτές εργάζονται μόνο εξωγήινοι, που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν έναν ανθρωπο-εξωγήινο υβρίδιο (φαίνεται πως οι εξωγήινοι έχουν χάσει την ικανότητά τους να αναπαράγουν το δικό τους είδος). Οι ιστορίες απονέμουν διάφορους ρόλους στους εξωγήινους, από καλοπροαίρετους επισκέπτες μέχρι διαβολικά κυρίαρχα όντα, που συντηρούνται χάρη σε ένα είδος κρέμας, φτιαγμένης από ανθρώπινα μέλη. Εκπρόσωποι της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν αρνηθεί δημοσίως οποιαδήποτε σχέση των εξωγήινων με την Περιοχή 51, αλλά η άρνηση αυτή φαίνεται να ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τις θεωρίες περί συνομωσίας... 

Τελικά είναι μύθος ή πραγματικότητα...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger