ΓΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ INTERNET

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Τα πιο παράξενα αξεσουάρ.


Η φαντασία δεν έχει όριο όταν πρόκειται για κοσμήματα! Διάσημοι σχεδιαστές από  όλο τον κόσμο δημιουργούν τα πιο παράξενα κοσμήματα με σκοπό να μας κινήσουν το ενδιαφέρον και να μας διασκεδάσουν!
Όπως και κάθε νέα σεζόν, έτσι και τώρα ...

, τα κοσμήματα έχουν ξεχωριστή θέση στις εμφανίσεις μας! Τα κλασσικά κομμάτια που έχουμε στην κοσμηματοθήκη μας κάποτε τα βαριόμαστε και κάθε γυναίκα θέλει μια ανανέωση. Φέτος, ετοιμαστείτε να  βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει  και δημιουργήστε ξεχωριστά κοσμήματα που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας. Τα πιο απλά κοσμήματα μπορούν να γίνουν μοναδικά και να αντιπροσωπεύσουν την προσωπικότητα σας!
Φέτος θα φορεθούν τα μεταλλίκα κοσμήματα , είναι μια καινούργια τάση,εάν εξαιρέσουμε τα παραδοσιακά κομμάτια απο πολύτιμα μέταλλα. Τα μεταλλικά κοσμήματα που θα φορεθούν φέτος δεν είναι φτιαgμένα απο χρυσό ή πλατίνα αλλά απο φθηνότερα μέταλλα. Είναι ελαφριά και μεγάλα σε μέγεθος. Μπορούμε να κάνουμε όμορφες συνθέσεις από διάφορες αλυσίδες για ένα εντυπωσιακό περιδέραιο, να φορέσουμε μεγάλα μεταλλικά μενταγιόν και σκουλαρίκια. Ειδικά αν τα συνδυάσετε με στενό τζιν, μπλουζάκι, δερμάτινο σακάκι και γόβες θα έχετε την απόλυτη ροκ εμφάνιση.
Μεγάλα δαχτυλίδια σε περίεργα σχέδια και χρώματα ειναι hot φέτος. Θα κολακέψουν το χέρι σας και θα κάνουν ξεχωριστή τη  παρουσία σας. Στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε ότι σχέδιο θέλετε και σε πολύ καλές τιμές, αλλά και να μετατρέψετε τα παλιά σας δαχτυλίδια σε καινούργια χρησιμοποιώντας απλά κόλλα και διάφορα άλλα υλικά όπως, κούμπια, φιόγκους, χάντρες, δαντέλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!
Τα δερμάτινα κοσμήματα και τα κρόσια έχουν φέτος την τιμητική τους! Ειναι σχετικά χαμηλού κόστους επειδή παράγονται από κομμάτια δέρματος,που είναι περισσεύματα από ρούχα,τσάντες και παπούτσια. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας κοσμήματα, ντύνοτας τα παλιά σας βραχιόλια με δέρμα από κάποιο παλιό σας ρούχο.  Κάθε σχέδιο ξεκίνα από ένα επίπεδο κομμάτι δέρματος  το  οποίο μπόρει να κοπεί , να σκαλιστεί, να βαφεί και να κολληθεί έτσι ώστε να του δώθει η μορφή και το σχήμα και να γίνει ένα εκθαμβωτικό βραχιόλι , ένα μοναδικό κολιέ ή ένα πρωτότυπο ζευγάρι σκουλαρίκια! Με μαλακό ή σκληρό δέρμα, σκουρόχρωμα ή ανοιχτόχρωμα τα δερμάτινα ξέρουν πώς να κλέβουν τη  παράσταση!
Φτιάξτε μόνοι σας υπέροχα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ με κουμπιά από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας! Με πολύ απλά βήματα, χρησιμοποιώντας μόνο κόλλα! Είναι κατάλληλο και για δώρο με υπονοούμενο για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους!
Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και ανακαλύψτε πρωτότυπες ιδέες! Με ένα κομμάτι σύρμα δημιουργήστε υπέροχα κολλιέ, δαχτυλίδια, αξεσουάρ για τα μαλλιά και τα ρούχα σας! Μπορείτε να συνδέσετε και χάντρες,κορδέλες,δαντέλα και ότι άλλο σας αρέσει! Τα πάντα μπορούν να μεταμορφοθούν με λίγη φαντασία σε κάτι εντυπωσιακό που θα σας συνοδέυουν σε κάθε σας εμφάνιση!
πηγή:koketa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger